Dolj: 225 de saci de deșeuri, adunați de pe râul Jiu

225 de saci şi două autobasculante de gunoaie au fost adunate luni de pe râul Jiu, în cadrul unei acţiuni de salubrizare a cursurilor de apă din judeţul Dolj de către angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă(ABA) Jiu şi cei ai Companiei de Apă Oltenia

Acţiunea s-a desfăşurat de la primele ore ale dimineţii, pe malul râului, în aval de Barajul Işalniţa, zonă unde depozitele de deşeuri necontrolate apar mereu.

”Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Doljși cei ai Companiei de Apă Oltenia au igienizat, atât manual, cât și mecanic, malurile canalului de aducțiune, canalul de apă caldă și ale Jiului.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost adunați 225 saci de deșeuri și două autobasculante (pet-uri, doze, resturi menajere, haine, materiale de construcții). Acestea au fost transportate la Gropa de gunoi de la Ișalnița”, se arată în comunicatul ABA Jiu.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj a participat la acțiune cu 20 de angajați din cadrul Formațiilor de Lucru Scaești, Intervenție Rapidă și Baraj Ișalnița, dar și resurse materiale, saci, un buldoexcavator, o autobasculantă, două autoutilitare.

Totodată, din partea Compania de Apă Oltenia au luat parte la igienizare 15 angajați.

Tot luni, formaţia Dunăre-Nedeia a Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj a igienizat zona portului Bechet, aval şi amonte, strângând manual 20 de saci de deşeuri.

Salubrizarea va continua şi marţi, pe râul Amaradia, unde angajaţi de la formaţia Robăneşti vor curăţa zona Troaca.

Populare

Recomandări

VIDEO. Tânăr doljean, prins de Poliție după ce a profitat de două fete

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...

Polițiști alertați degeaba la Şimnicu de Sus. Și-a prins fata cu un băiat

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au...

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....