vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șefii de la FCU Craiova îl asigură pe Napoli că rămâne pe bancă

Adrian Mititelu, patronul clubului FCU Craiova, nu ar vrea să mai audă de Napoli și deja ar fi început să caute un nou antrenor pentru echipa lui, după cum notează GSP. Totuși, finanțatorul trupei din Bănie a ținut să nege aceste informații, imediat după ce oltenii au bătut CS Mioveni: „MIZERIE! O INVENTIE ORDINARA!”, a scris Mititelu pe Facebook.

Dică ar fi antrenorul de pe lista lui Mititelu. Marcel Pușcaș a ținut să explice situația și să dea asigurări în legătură cu faptul că Napoli va rămâne în Bănie atâta timp cât păstrează șanse să își îndeplinească obiectivul: locul 7.

Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dac-ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea. Nu permite regulamentul. Deocamdată sursele oficiale la FCU Craiova 1948 sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere inseamnă doar speculații și deci, cancan”, a scris Marcel Pușcaș, printre altele, pe rețelele sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica