Șefii de la FCU Craiova îl asigură pe Napoli că rămâne pe bancă

Adrian Mititelu, patronul clubului FCU Craiova, nu ar vrea să mai audă de Napoli și deja ar fi început să caute un nou antrenor pentru echipa lui, după cum notează GSP. Totuși, finanțatorul trupei din Bănie a ținut să nege aceste informații, imediat după ce oltenii au bătut CS Mioveni: „MIZERIE! O INVENTIE ORDINARA!”, a scris Mititelu pe Facebook.

Dică ar fi antrenorul de pe lista lui Mititelu. Marcel Pușcaș a ținut să explice situația și să dea asigurări în legătură cu faptul că Napoli va rămâne în Bănie atâta timp cât păstrează șanse să își îndeplinească obiectivul: locul 7.

Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dac-ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea. Nu permite regulamentul. Deocamdată sursele oficiale la FCU Craiova 1948 sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere inseamnă doar speculații și deci, cancan”, a scris Marcel Pușcaș, printre altele, pe rețelele sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

VIDEO/ Cu mașina, în groapă, pe Podul Electro

Un tânăr din Craiova a avut parte de o...

Rezidenții cu note mici, trimiși să se facă medici de familie

Ministrul Alexandru Rafila i-a trimis pe rezidenții cu note...

Circulația pe Translapina încă nu poate fi deschisă în siguranță

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri, 31...

Matol “zid” la volan, a avariat alte cinci mașini și a refuzat recoltarea de probe biologice

Miercuri seară, 31 mai, polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea...