sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Curse ilegale la Vâlcea. Doi tineri „piloți” au rămas pietoni

Doi tineri de 21 de ani, respectiv 23 de ani, din localitatea Berbești, județul Vâlcea, au fost protagoniștii unei întreceri ilegale cu mașinile. Polițiștii s-au sesizat după ce o filmare cu cursa acestora a apărut pe rețelele de socializare. Cei doi șoferi teribiliști au rămas fără permise și cu amenzi de peste 1400 de lei.

„Urmare a unei videoclip postat pe o rețea de socializare, în care 2 autovehicule efectuează o întrecere neautorizată pe DJ 605 A, în orașul Berbești, din județul Vâlcea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Berbești s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificați cei 2 conducători auto, fiind vorba de 2 tineri, în vârstă de 21 de ani, respectiv 23 de ani, din localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma administrării probatoriului, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Totodată, conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere și le-au fost eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

De asemenea, s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.450 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile pentru conducere agresivă și circulație pe sensul opus de mers, față de unul dintre cei 2 șoferi.

Celălalt conducător auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 580 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă”, au spus reprezentanții IPJ Vâlcea, care au menționat și că au fost informați și reprezentanți D.G.A.S.P.C. Vâlcea pentru verificări în ceea ce privește prezența unui minor la acel eveniment.

Politica