duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Campionii de la Slatina au debutat cu dreptul în Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis

Campionatul Naţional de fotbal-tenis, organizat de Federaţia Română de Fotbal-Tenis, a debutat weekendul trecut la Târgovişte. Gazda primei etape a competiției a fost formaţia locală Proactiv. Campionii de la CSM Slatina au avut o prestaţie foarte bună, câştigând primul loc la toate cele trei probe, simplu, dublu şi triplu.

Cele zece echipe participante au fost repartizate în două grupe, jucând fiecare cu fiecare la toate cele trei probe, apoi primele două clasate au disputat faza eliminatorie, semifinala şi finala, a turneului.

Campionii de la CSM Slatina au fost repartizaţi în Grupa A, alături de Gomboș Târgu Mureș, Chimia Râmnicu Vâlcea, debutanții de la CSM Deva și gazdele de la Proactiv Târgovişte. În Grupa B au evoluat UNEFS Bucureşti, ASE Bucureşti, CSM Alexandria, Comexim Lupeni şi Tengo Salonta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am debutat așa cum ne-am propus, cu victorii la toate cele trei probe, chiar dacă am avut parte de adversari bine pregătiți și de echipe care s-au întărit față de sezonul precedent. Ne propunem să menținem ritmul și la următoarele etape și să păstrăm trofeul în vitrina clubului nostru. Profit de ocazie sa multumesc partenerilor media care duc mai departe vestea despre munca si rezultatele echipei. Multumim NEWSFLUX, VOCEA OLTENIEI, OLT TV, REALITATEA OLTULUI, GAZETA NOUA, OLT ALERT si JURNALUL OLTENIEI si speram sa ne fie alaturi in 2023”, a transmis Sebastian Jecu, căpitanul celor de la CSM Slatina.

spot_img
spot_img

Politica