luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru așteaptă ca la CSU Craiova să revină trei jucători: „Ne pot ajuta”

Mihai Rotaru spune că obiectivul principal pe care l-a fixat pentru clubul său este ocuparea unei poziții de podim. În acest moment, trupa din Bănie are șanse chiar și la titlu. După înjumătățirea punctelor, elevii lui Neagoe sunt la mâna lor. Dacă bat pe toată lumea, ajung campioni.

Pentru noi, va fi greu, pentru că nu ne ajută jocul, dar avem speranța că se va îmbunătăți de la joc la joc. Trebuie să reintre Baiaram, trebuie să revină Crețu, Căpățână. Sunt jucători care pot ajuta. Obiectivul nostru este podiumul, locul trei. Diferența nu este mare, dacă vom câștiga cu UTA, vom fi pe trei pentru o zi sau două. Pentru titlu, e greu”, a recunoscut Mihai Rotaru.

Nicușor Bancu este absentul principal din echipa Craiovei. Căpitanul alb-albaștrilor era și motorul echipei. Acum, Neagoe a fost nevoit să se descurce fără el și a găsit variante. Totodată, echipa națională a României îi simte lipsa fundașului stânga. El era titularul incontestabil al primei reprezentative, chiar dacă nu de puține ori a fost criticat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica