joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli, după victoria cu FC Botoșani: „Băieții au jucat bine tactic”

Nicolo Napoli s-a declarat încântat de felul în care elevii lui i-au respectat indicațiile tactice. Antrenorul italian a folosit o formulă nouă în meciul cu FC Botoșani. Acesta a așezat defensiva diferit, așezarea fiind făcută cu trei fundași centrali. Alb-albaștrii s-au adaptat foarte bine și au câștigat runda la limită, scor 1-0.

Victoria a fost fix ce le trebuia oltenilor. Nicolo Napoli știa că este nevoit să abordeze diferit partida, pentru că cele trei puncte erau cele mai importante. Astfel, spectacolul a fost lăsat pe plan secund, iar FCU a abordat meciul agresiv, tactic și cu multă determinare.

A fost un meci bun. Am jucat foarte bine, un meci de luptă în unele momente. Echipa ascultă și face rezultate. Am avut patru jucători accidentați. Sperăm să-i recuperăm pentru meciul cu Hermannstadt. E un meci dificil. Cine a intrat în teren a făcut treabă. Eu sper să se rejoace meciul cu Sepsi. Încercăm la meciul cu Hermannstadt să luăm cele trei puncte. Vrem să repetăm meciul cu Sepsi. Cheia partidei de azi a fost că băieții au jucat bine tactic. A fost un meci deschis. Important e că avem trei puncte în plus în clasament. Avem două zile de pauză acum, avem recuperare. Cred că o să facem un meci bun la Hermannstadt”, a transmis Nicolo Napoli, la finalul meciului cu Hermannstadt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica