vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

5,8 milioane lei pentru Ambulatoriul Vânju Mare

Aparatură și echipamente medicale de 5,8 milioane lei vor fi cumpărate pentru Ambulatoriul din Vânju Mare.
Contractul de finanțare pentru obiectivul “Înființare și dotare ambulatoriu în cadrul secției externe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, situat în orașul Vânju Mare”, a fost semnat vineri, la Ministerul Sănătății, de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
„Finanțarea provine din Planul Național de Redresare și Reziliență, iar 1,8 milioane lei reprezintă contribuția proprie a Consiliului Județean Mehedinți”, anunță reprezentanții administrației mehedințene.

Potrivit acestora, în cadrul proiectului se vor achiziționa aparatură și echipamente medicale pentru cabinetele ambulatorii de medicină internă, obstetrică – ginecologie, chirurgie generală și radiologie.
Acest proiect „completează investițiile aflate deja în implementare la clădirea fostului Spital Vânju Mare, pentru care, de asemenea, Consiliul Județean Mehedinți a primit sprijin financiar de la Ministerul Sănătății”, după cum a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica