marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu, după ce a aflat de convocarea lui Compagno: „Nu e nicio surpriză”

Adrian Mititelu l-a adus pe Andrea Compagno direct din San Marino. La acea vreme, puțini aveau încredere în atacantul italian. El a venit să joace în Bănie, în Liga a doua. A promovat cu formația craioveană, apoi a prins un transfer la FCSB. 1,5 milioane de euro a plătit Becali pentru realizarea mutării.

Compagno a marcat pe bandă rulantă și la FCSB. Este golgheter în Liga 1 și i-a atras atenția și lui Roberto Mancini, care l-a trecut pe lista preliminară a naționalei Italiei. Adrian Mititelu spune că se aștepta ca acest moment să vină și că se bucură foarte mult pentru atacantul descoperit de FCU Craiova.

„M-am bucurat foarte mult! E o convocare pentru un lot lărgit, dar nu contează asta, faptul că e pe lista selecționerului Italiei este un lucru mare. Pentru mine nu e nicio surpriză, sincer! Și nu spun așa ca să-mi arog eu anumite merite. Pentru mine nu e o surpriză chestia asta, are un potențial uriaș! Pe mine nu m-ar mira dacă ar juca titular la naționala Italiei la turneul final, are calitatea necesară! Degeaba au râs de el că vine din San Marino, este un om special! Comportamentul lui la meci și la tot arată că e un om special.  Probabil că sunt și rezerve (n.r. – pe listă) , dar eu sunt convins că dacă se duce acolo și joacă un meci…el la o echipă mai puternică, o echipă care joacă ofensiv, e și mai bun, iese și mai mult în evidență. În România, el nu e jucat pe măsura calităților lui”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica