sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FBI cere redeschiderea cazului Mădălina Manole: ,,A fost ucisă”

Noi dovezi în cazul morții Mădălinei Manole. Potrivit fanatik.ro, Mihaela Brooks, unul dintre cei mai cunoscuți profileri FBI care s-a implicat în misterul morții suspecte a cântăreței Mădălina Manole, a explicat ce se întâmplă în cazul care, încă, nu este soluționat.

Mai mult decât atât, profilerul susține că acest caz ar putea fi redeschis în urma apariției unor noi dovezi despre o presupusă ucidere a artistei. Specialista este convinsă că sinuciderea Mădălinei Manole ar fi fost de fapt o crimă dibace.

Din punct de vedere medico-legal, pe gât ar fi existat câteva zgârieturi care, nu erau chimice sau provocate de la otravă, susține profilerul Mihaela Brooks, potrivit sursei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Profilerul spune că urmează să fie finalizat raportul toxicologic și, astfel, să demonstreze că moartea Mădălinei Manole ar fi fost o crimă. În acest fel, ne-a dezvăluit specialistul, va reuși redeschiderea cazului cântăreței.

“Sunt dovezi că a fost ucisă. Urmează să terminăm cât de curând raportul toxicologic. Nu poate combate nimeni asta, este scris și în raportul de autopsie. Am discutat cu expertul în toxicologie și așteptăm să ne dea raportul cu ștampila pentru a-l putea prezența instanței”, a spus Mihaela Brooks, potrivit sursei.

Acum aproape 13 ani, chiar de ziua ei de naștere, Mădălina Manole era găsită în casa în care locuia, în Otopeni, fără suflare. La acea vreme, ceea ce s-a spus că ar fi fost o sinucidere a stârnit o vâlvă fără precedent, moartea îndrăgitei cântărețe fiind văzută cel puțin suspectă de foarte mulți oameni.

sursa foto: facebook/madalinamanole

Politica