miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean înjunghiat cu un obiect ascuțit pe stradă

Un oltean a fost reținut de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta ar fi înjunghiat un alt bărbat cu un obiect ascuțit în zona pieptului.

„În dimineaţa zilei de 03 februarie a.c., ora 10.30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, pe strada Olteni, din comuna Pleşoi.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost lovit, în zona toracică, cu un obiect ascuţit-înţepător, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Pleșoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 64 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 04 februarie a.c., persoana reținută a fost prezentată instanței de judecată care a dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Politica