vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tensiuni între Napoli și Mititelu, după FCU – UTA 1-1

Nicolo Napoli și Adrian Mititelu s-au avertizat reciproc, după ce FCU Craiova a obținut doar un punct împotriva celor de la UTA Arad. Antrenorul italian a fost mulțumit de evoluția elevilor săi, dar i-a transmis patronului că are nevoie de un atacant.

Am făcut o primă repriză foarte bun. Am avut avantaj. Am avut și ocazia să facem 2-0. Repriza a doua nu a fost bună. Rezultatul de egalitate este unul meritat. În repriza a doua nu am făcut pressing, nu am avut ocazii. Cred că rezultatul de 1-1 este unul just. S-au retras (n.r. – jucătorii lui), au lăsat spațiu, a rămas singur cu portarul și au marcat golul. Am făcut pregătirea la bază, un meci amical cu Mioveni. Am lucrat miuțe, jocuri între noi, dar astăzi repriza a doua nu a fost bună. Sper că patronul înțelege că noi avem nevoie de un vârf în față, care să facă treabă bună. (n.r. – despre Bauza) Asta nu este treaba mea. Vorbiți cu patronul. Este un fotbalist bun. Vedem ce se întâmplă Un duel italian. Un meci dificil de ambele echipe. Acum, ne pregătim pentru meciul cu ei”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu UTA Arad, conform Digisport.

Adrian Mititelu a văzut lucrurile diferit. Finanțatorul alb-albaștrilor crede că trupa din Bănie putea să îi bată pe arădeni, dacă Nicolo Napoli ar fi fost mai inspirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. Cred că și banca de rezerve nu a reacționat cum trebuie. Cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun. Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic că se făceau niște schimbări la echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei”, a spus Adrian Mititelu, despre antrenorul Napoli.

Politica