sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Buhnici lovește din nou: „Bărbații fac muncile cele mai grele!”

George Buhnici (41 de ani) a făcut o nouă postare controversată pe rețelele de socializare, la patru luni de la derapajul din vară, când a făcut o serie de remarci scandaloase legate de aspectul fizic al femeilor.

Buhnici a scris în postarea sa recentă că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și periculoase și tot ei aduc mai mulți bani în casă, pentru că au salarii mai mari.

”Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, a scris Buhnici pe pagina de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așa cum era de așteptat, mesajul său a stârnit o serie de reacții din partea internauților, care nu au fost de acord cu cele spuse de vlogger.

”Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea.

Omule ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești.

Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat?

În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo”, sunt câteva dintre mesajele celor care au dezaprobat postarea lui Buhnici.

Vara aceasta, în luna iulie, George Buhnici a jignit public femeile cu vergeturi și celulită. Aflat atunci pe litoral, fostul prezentator de la PRO TV a vorbit despre aspectul femeilor „cu celulită și vergeturi’ pe care le-ar fi văzut pe plajă. Tot atunci, acesta a mărturisit că e noroc pentru că soția lui arată, spune el, „ca o minoră’.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?’, spunea atunci George Buhnici, potrivit viva.ro


spot_img
spot_img

Politica