sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Un tânăr a șantajat doi soți din Târgu Jiu. Amenința că va publica imagini indecente cu fiica lor

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Galați, a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a șantajat o familie din Târgu-Jiu. Acesta amenința că dacă nu va primi 10.000 de lei va face publice poze compromițătoare cu o tânără. Acesta a fost reținut pe polițiștii din Tecuci.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj- Serviciul de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, de 54 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că a fost contactată pe o pagină de socializare de o persoană necunoscută care pretindea de la aceasta suma de 10.000 lei, pentru a nu face publice mai multe fotografii și înregistrări video cu fiica sa, în ipostaze indecente. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Tecuci – Biroul de Investigații Criminale, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a bănuitului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din județul Galați”, informează IPJ Goj, conform gorjeanul.ro.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica