duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ce trebuie să faci pentru un post de consilier personal la Primăria Rovinari

Primarul orașului a dat toate detaliile. De ce acte e nevoie și ce îl interesează pe edil.

Primarul Orașului Rovinari organizează o preselecție pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de consilier personal în cabinetul primarului. Persoanele interesate pentru ocuparea postului trebuie sa fie absolvenți de studii superioare, absolvite cu diplomă de licență.

În data de 18 octombrie 2022, ora 10.00, va avea loc un interviu cu fiecare dintre candidați. Interviul va consta în susținerea/argumentarea de idei și proiecte de dezvoltare economică și înfrumusețare a orașului Rovinari”, se arată într-un mesaj semnat de primarul Robert-Dorin Filip.

Cei interesați de post trebuie să depună un dosar la sediul Primăriei Orașului Rovinari, din oraș Rovinari, str. Florilor, nr. 2, județ Gorj, până pe 14 octombrie 2022, ora 16.00. Dosarul va conține în mod obligatoriu următoarele documente (documentele în copie xerox vor fi însoțite de documentele originale):

Policlinica Buna Vestire Craiova

a) cerere adresată conducătorului autorităţii sau instituţiei publice;

b) copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;

c) copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică;

e) cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează;

g) curriculum vitae.

spot_img
spot_img

Politica