Șofer din Balș, drogat pe străzile Craiovei

Un tânăr de 24 de ani din Balș, județul Olt a fost depistat de polițiștii craioveni în timp ce conducea pe strada Calea București aflându-se sub influența cocainei și a cannabisului. Șoferul a fost percheziționat și asupra lui au mai găsit și alte substanțe. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„În noaptea de 27/28 septembrie, ora 03:45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Balş.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină şi cannabis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit un plic transparent ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă şi o țigară confecționată manual. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Plicul cu substanţa de culoare albă şi țigară confecționată manual au fost ridicate de poliţişti, urmând să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, conform IPJ Dolj.

Populare

Recomandări