vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Atac armat la o școală din Rusia! 9 oameni au murit și 20 sunt răniți

Un bărbat înarmat a intrat într-o școală din centrul Rusiei și a început să tragă. Cel puțin nouă oameni au fost uciși, iar alți 20 au fost răniți, conform autorităților ruse, citate de BBC.

Atacul a avut loc, în orașul Ijevsk, la școala cu numărul 88, în care se aflau în jur de 1000 de elevi și 80 de profesori. Dintre cele nouă persoane ucise, cinci ar fi elevi, doi ar fi profesori, iar alți doi agenți de securitate.

Școala se află în centrul orașului Ijevsk, de aproximativ 650.000 de locuitori, și este în apropiere de clădirile guvernamentale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit agenției ruse de presă TASS, atacatorul ”purta un tricou negru cu simboluri naziste și o cagulă”, citând comitetul rus de investigații. Bărbatul nu avea niciun document de identitate asupra sa.

Conform primelor informații, atacatorul s-a sinucis. Nu există detalii cu privire la posibilul motiv al sângerosului atac.

Pe rețelele sociale au apărut informații conform cărora atacatorul ar fi fost un soldat mobilizat care nu voia să meargă la război în Ucraina, scrie digi24.ro Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, conform autorităților ruse. În presa rusă și pe rețelele sociale au fost distribuite clipuri filmate în școală în timpul atacului.


Foto: captură video

Politica