Medic chirurg, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient

Un medic chirurg este acuzat că ar fi cerut mită unui pacient pentru a-l opera. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro, biroul său fiind percheziţionat în cursul zilei de luni, scrie Opinia Timișoarei.

Ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție au descins, luni, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, iar în urma lor polițiștii l-au dus la audieri pe chirurgul Marian Gașpar. Surse din anchetă susțin că medicul chirurg ar fi cerut 1.000 de euro unui pacient pentru a-l opera și a fost prins când luat acești bani în biroul lui, unde a fost organizat flagrantul.

„În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul ofițerilor D.G.A. București și cei ai Serviciului Județean Anticorupție Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara”, au transmis reprezentanții DGA într-un comunicat de presă.

Marian Gașpar are 63 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi cardiologi din Timișoara. Activează de ani buni în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara unde, din 2003, conduce Secția de Chirurgie Cardiovasculară, potrivit presei locale.

În luna mai, un alt medic cunoscut din Timișoara acuzat că ar fi luat mită a fost reținut de polițiști și procurori. Octavian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal, se află în arest la domiciliu, ancheta în cazul său fiind în desfășurare.

Populare

Recomandări

Copilă de 13 ani, răpită și violată

O fată de 13 ani a fost răpită, violată...

VIDEO/ Mehedinți. Țigări de 1 milion și jumătate de euro, confiscate de polițiști

Un bărbat de 47 de ani, cu cetățenie bulgară...

Beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare,...

Doljeni drogați în trafic

Un tânăr de 24 de ani din Craiova a...