vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Simona Sensual pictează icoane și este atrasă de biserică: ”M-am gândit să apelez la fertilizare in vitro”

Cum arată acum Simona Sensual și ce planuri de viitor are

Cunoscută în trecut de toată țara drept Simona Sensual, acum blondina s-a schimbat și a lăsat viața de noapte de prin București. În prezent, este atrasă de biserică, de pictat, în special icoane, una dintre ele ajungând într-un lăcaș de cult. Are grijă și de 15 copilași de la un centru de plasament, însă vrea și unul al ei, la care se gândește de ceva vreme, a declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

”Am mai mulți înfiați de care am grijă, la un centru de plasament. Chiar mi-am făcut ziua de naștere cu ei, acolo, la centru”, a dezvăluit Simona Suhoi, pentru CANCAN.RO.

Simona Suhoi vrea copilul ei, însă, deocamdată, nu a găsit bărbatul potrivit pentru a face pasul. ”Vreau și eu un copil, dar nu, așa, oricum. Trebuie să găsesc bărbatul care să merite, să fie într-un anumit fel, am standardele mele. Eu m-am schimbat foarte mult în ultimii ani. Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ar fi înclinată să se folosească de fertilizarea in vitro. ”M-am gândit să apelez la fertilizare in vitro, o s-o fac, dacă e necesar, dar mai aștept. Toate la timpul lor, voi vedea. Sigur este că îmi doresc un copil, știu și în ce direcție îl voi îndruma”, a dezvăluit Simona.

Politica