miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un nou accident de muncă la CE Oltenia! A ajuns la spital cu brațul spintecat

Un accident de muncă s-a produs, luni seară, la Complexul Energetic Oltenia- Jilț, sectorul Excavații. Un lăcătuș mecanic a alunecat, după ce a schimbat „o laterală” de cauciuc, când a coborât de pe bandă, și a căzut cu mâna într-un suport ce susține cablurile de curent spintecându-și parte din braț, fiind transportat la spital.

”Cum este, domnule Virgil Popescu, cu accidentele de muncă la CEO? Tot zero? Zero sunteți voi toți, cei care ați tot mușamalizat necazurile oamenilor ani la rând. Nu ați declarat nimic, îndesându-le victimelor pe gât diverse nimicuri. Cum este, domnilor de la PSD? Tot cu Virgil Popescu în brațe? Trei accidente grave de muncă într-o singură săptămână. E corect pentru toți angajații CEO accidentați ani de zile la locul de muncă sa îl aplaudați pe groparul energiei atunci când spune cinic că nu sunt accidente de muncă la CEO, că sunt cele mai bune condiții? În realitatea cunoscuta de către toți angajații, cele mai multe accidente de muncă nu au fost în realitate declarate. Sunteți părtași și complice în toată aceasta situație!” a scrie deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, pe pagina de socializare, potrivit radioinfinit.ro

La finalul săptămânii trecute, un alt accident de muncă s-a petrecut la Cariera Jilț Nord. Un electrician a căzut de la înălțime în timp ce efectua manevre de înlocuire a unui bec. Bărbatul a căzut cu capul în jos și a fost resuscitat. Angajatul a avut noroc, deoarece a căzut pe niște cauciucuri uzate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica