Tonto-autogolul lui Găman a îngropat CSU în Gruia!

Echipa lui Rădoi a fost îngenuncheată în Ardeal de un eurogol dat de Muhar și de un tonto-autogol semnat de Valerică Găman

CSU Craiova iar a pierdut, în Gruia, scor 2-0, pe terenul campioanei. Muhar a deschis scorul cu un șut violent de la distanță, imparabil pentru Lazar. Tabela a fost închisă de Găman, care l-a învins din nou pe portarul Craiovei, pe care-l cunoaște destul de bine, dat fiind că au fost coechipieri și la Astra. Fundașul oltenilor a avut o execuție ce rivalizează cu autogolul dat de Bănel Nicoliță pe Bernabeu. Problema majoră a formației lui Rădoi este, în mod clar, în zona fundașilor centrali. După ce Papp a scos echipa din Europa, Mitrea a greșit cu Farul, acum a venit rândul lui Găman să îngroape formația alb-albastră.
„Sunt supărat pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Prefer să pierd așa o partidă, încercând să joc, decât să câștig de maniera asta, dar eu trebuie să judec echipa mea. Va trebui să găsesc soluții, să remediez aceste greșeli, pentru că se văd pe tabela de marcaj. Suferim, dar și din cauza adversarului, care se aglomerează în acele zone. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea mai mult la margine și să venim cu jucători în careu. Am fost previzibili, am așteptat mingea, nu am încercat să venim cu centrări.
Ar trebui siguranță în orice moment, dar e clar că, atunci când încerci să inițiezi de la portar, e o echipă desfăcută și rămân spații foarte mari. Le-am spus că pasele înapoi nu trebuie să fie pe cadrul porții, pentru că poate apărea orice. Din păcate, tocmai asta s-a întâmplat astăzi”, a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului cu CFR Cluj.
De partea cealaltă, Dan Petrescu a fost diplomat și a lăudat Craiova sterilă a lui Rădoi: „Se pare că revenirea mea a fost cu noroc. Două meciuri, două victorii, cu doi adversari puternici. Cred că Craiova a fost cea mai puternică echipă care a venit aici de la începutul sezonului, inclusiv cele din Europa. O echipă solidă, dar ne-a ajutat mult primul gol, unul extraordinar. Cu o zi înainte Muhar a marcat trei astfel de goluri la o miuță și i-am zis că dacă se menține așa, va fi foarte bine. Craiova, fiind o echipă bună, a ieșit și ea la joc, dar mă bucur că nu am primit gol. E o victorie foarte importantă”.

Vătăjelu: „Azi noi le-am dat punctele”
Vătăjelu spune că echipa sa e un fel de Moș Crăciun pentru adversari, oferindu-le cadouri, așa cum a fost și autogolul lui Găman: „Știam că vom avea un meci destul de greu. Azi noi le-am dat punctele. Noi dăm întotdeauna cadouri echipelor care, nu că nu ne pun probleme, dar nu ne fac să greșim. Noi le dăm cadouri și apoi trebuie să luptăm să reducem din diferență și să egalăm sau să trecem în avantaj. E foarte greu. În seara asta, CFR-ul, mai bine decât noi, mai multă dorință. Se întâmplă, fiecare dintre noi am greșit la un moment dat. Nu zic că e greșeala lui Valerică, dar ăștia suntem noi. De două-trei etape suntem un fel de Moș Crăciun pentru adversari. De această dată a fost foarte greu cu o echipă care se apără foarte bine. Ne dorim, dar aceste suișuri și coborâșuri nu ne fac deloc bine. Ne trebuie constanță în rezultate, în ceea ce arătăm în timpul meciurilor. Cred că asta ne lipsește pe moment. Dacă vom elimina greșelile, probabil vom fi mult mai bine”.
Bătut în Gruia, Crețu se gândește deja la meciul cu FCSB, însă este convins că echipa va obține un rezultat bun în fața roș-albaștrilor: „E clar că atunci când începi jocul la 2-0, echipele cu care jucăm nu își crează multe șanse de gol, dar nu știu ce se întâmplă, dar le dăm ușor mingea, iar ele marchează prea ușor. Trebuie să reglăm aceste probleme și cred că vom face mai mult. Nu ne gândim la ceilalți, e important să adunăm puncte, dar jucăm două meciuri bune și unul prost. Trebuie să avem constanță. Cel mai important e să adunăm puncte. Am întâlnit echipe bune, urmează FCSB. Au un lot bun, jucători tineri, cu valoare, dar nu putem să dăm cadouri la nesfârșit și cred că putem face un rezultat bun”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 09.10 – 15.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Proiect pentru copiii de la DGASPC Gorj

În intervalul 29 septembrie - 1 octombrie 2023, 90...

A început anul universitar 2023-2024, la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj: „Din acest județ vrem să...

Un rănit în explozia de la Crevedia a murit în Germania

Bilanţul exploziei de la staţia GPL din Crevedia a...