vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tinerii PNL au petrecut la „școala de vară” cu înjurături la adresa PSD. Mara Mareș: „Îmi cer scuze pentru aceste comportamente inacceptabile”

Tinerii liberali care au participat la Școala de Vară a partidului de la mare au făcut o petrecere la care s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL.

Video: aici

După apariția imaginilor cu tinerii liberali care au scandat în cor „PSD, PSD, muie PSD”, președintele organizației și unul dintre organizatorii evenimentului a ținut să emită scuze, „în numele Tineretului Național Liberal”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mara Mareș spune că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla „târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat „PSD, PSD m..e PSD”.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareș.

Mihai Ghigiu, președintele Tineretului Social-Democrat, apreciază scuzele și spune că nu va fi afectată coalitia de acest incident.

De altfel, sâmbătă, liderul liberal Nicolae Ciucă dădea asigurări că nu sunt probleme în coaliție și aceasta „își vede de drum”, iar orice probleme care pot apărea mai degrabă punctual, la nivel local, pot fi rezolvate în numele stabilității guvernării într-un context internațional dificil, scrie digi24.ro

Foto: Facebook/Mara Mareş

Politica