Ministrul energiei din Elveția recomandă dușul în doi

Într-un interviu, Simonetta Sommaruga, ministrul energiei din Elveția a vorbit despre măsurile care ar trebui respectate pentru a trece iarna mai ușor, cu un consum mai mic de energie.

Ea le transmite oamenilor să reducă încălzirea în case, să stingă luminile după încetare programului de lucru, dar și să scoată din priză aparatura electronică. Totodată, ea recomandă dușul în doi. În legătură cu această din urmă propunere, ea spune că este foarte serioasă, deși „mulți s-au distrat”, scrie digi24.ro

„Știu că dușul în doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a subliniat ea, vorbind despre faptul că mulți s-au amuzat pe această temă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simonetta Sommaruga afirmă că și ea și-a schimbat comportamentul la birou. „Stingem toate luminile când terminăm lucrul. Se pot deconecta toate dispozitivele de la rețea printr-o apăsare de buton”, a mai spus ea.

Totodată, ministrul a respins criticile conform cărora campania a venit prea târziu: „Campania noastră a venit exact la momentul potrivit. Oamenii s-au întors din vacanță. Și în curând va începe sezonul rece. Este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Rusia duce un război energetic împotriva Europei și, prin urmare, și împotriva Elveției”, spune Sommaruga. 

Populare

Recomandări

Deputatul Ben Oni Ardelean pleacă din PNL

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că...

În weekend, Craiova e în sărbătoare! Parcul Nicolae Romanescu împlinește 120 de ani

Cu 120 de ani în urmă, prindea viață, la...

Drumul Ford – DEx 12 a fost desenat

Proiectul pentru construcția șoselei de legătură Ford (DN6) –...

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului...