miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fosta primăriță din Turceni va fi promovată în funcția de prefect al județului Gorj

Fosta primăriță a orașului Turceni, care și-a dat demisia în urmă cu o lună, este „în cărți” pentru calitatea de prefect al județului Gorj, un ordin de numire va fi semnat joi, conform presafarastapani.ro.

Cristina Cilibiu spunea că a renunțat la funcția de primar pentru că are nevoie de liniște și vrea să petreacă mai mult timp cu familia ei. „A venit timpul să aleg liniștea, sănătatea și familia ca prioritate în viață”, explica aceasta, în data de 9 august, când și-a dat demisia și din PNL.

Chiar dacă a lăsat de înțeles că are nevoie de o pauză, din motive persoanele, Cristina Cilibiu s-a angajat imediat la Consiliul Județean, unde a fost preluată prin transfer, cu avizul șefilor PSD ai instituției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de guvern este și numirea Cristinei Cilibiu, în calitatea de prefect al județului Gorj, odată cu eliberarea din funcție a lui Marcel Iacobescu. În acest fel, liberalii gorjeni, băgați într-un război intern, creat chiar de șefii de la centru, rămân fără postul de prefect, obținut pe schema politică aplicată în alianță. În urma negocierilor, PSD a obținut cele două posturi de subprefect, iar PNL, pe cel de prefect, în județul Gorj, după cum notează sursa citată.

foto: presafarastapani.ro

Politica