Fosta primăriță din Turceni va fi promovată în funcția de prefect al județului Gorj

Fosta primăriță a orașului Turceni, care și-a dat demisia în urmă cu o lună, este „în cărți” pentru calitatea de prefect al județului Gorj, un ordin de numire va fi semnat joi, conform presafarastapani.ro.

Cristina Cilibiu spunea că a renunțat la funcția de primar pentru că are nevoie de liniște și vrea să petreacă mai mult timp cu familia ei. „A venit timpul să aleg liniștea, sănătatea și familia ca prioritate în viață”, explica aceasta, în data de 9 august, când și-a dat demisia și din PNL.

Chiar dacă a lăsat de înțeles că are nevoie de o pauză, din motive persoanele, Cristina Cilibiu s-a angajat imediat la Consiliul Județean, unde a fost preluată prin transfer, cu avizul șefilor PSD ai instituției.

Pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de guvern este și numirea Cristinei Cilibiu, în calitatea de prefect al județului Gorj, odată cu eliberarea din funcție a lui Marcel Iacobescu. În acest fel, liberalii gorjeni, băgați într-un război intern, creat chiar de șefii de la centru, rămân fără postul de prefect, obținut pe schema politică aplicată în alianță. În urma negocierilor, PSD a obținut cele două posturi de subprefect, iar PNL, pe cel de prefect, în județul Gorj, după cum notează sursa citată.

foto: presafarastapani.ro

Populare

Recomandări

Vouchere pentru compensarea facturilor la curent. Persoanele care ar putea beneficia de ajutorul de la stat

Familiile cu trei copii şi persoanele dependente de aparate...

Amendă de 100.000 lei pentru depozitul ecologic al Doljului

Ce nereguli au constatat comisarii Gărzii de Mediu Dolj La...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Miercuri, zi liberă pentru elevi şi profesori

Elevii și preșcolarii vor avea liber miercuri, 5 octombrie,...