vineri, februarie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Țuțuianu a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit marți pe Adrian Țuțuianu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Într-o postare pe Facebook, Țuțuianu spune că a fost numit secretar general adjunct al Guvernului la propunerea lui Marcel Ciolacu și a lui Marian Neacșu, iar pentru el aceasta este „o confirmare profesională” de care este mândru.

„Am fost numit, ieri, prin decizie a Primului Ministru, în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României. Am acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, cărora le mulțumesc deschis. Înseamnă, pentru mine, o provocare importantă și o confirmare profesională de care sunt mândru, recunosc. Mai înseamnă încrederea că pot face lucruri bune și corecte din această postură; n-aș fi acceptat dacă nu credeam că pot fi de folos. Ma cunoașteți, mă cunosc și cei care mi-au făcut propunerea, sunt un om dedicat 100% proiectelor asumate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sigur, această decizie profesională vine împreună cu altele, pe care le voi detalia în perioada următoare. Până atunci, însă, vreau să mă concentrez pe sarcinile guvernamentale și să contez în această nouă formulă. Am lucrat și în trecut alături de Marian Neacșu, știm să fim eficienți și să facem echipă bună.
Restul… pe parcurs. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această perioadă; contați pe prietenia și buna mea credință”, a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit marți pe Adrian Țuțuianu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Adrian Țuțuianu a fost șef al PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

El a fost exclus din PSD de Liviu Dragnea în 2018 alături de Marian Neacșu, care acum este secretar general al Guvernului. Țuțuianu și Neacșu au fost excluși pentru că au semnat o scrisoare internă prin care îl criticau pe Liviu Dragnea, scrie g4media.ro Ulterior, el a mers alături de Victor Ponta în Pro România.

Țuțuianu a fost și ministru al Apărării în 2017, în guvernul condus de Mihai Tudose.

Foto: facebook

Politica