Percheziții la casa lui Trump din Florida

FBI a făcut percheziții la reședința din Florida, Mar-a-Lago, a fostului președinte american Donald Trump. El susține că este supus unei “persecuții politice”.

„Naţiunea noastră trăieşte vremuri întunecate, frumoasa mea casă, Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, este sub asediu şi a fost percheziţionată şi ocupată de numeroşi agenţi FBI”, a declarat el într-un comunicat, informează Hotnews.ro, citând presa străină.

Potrivit sursei citate, un fost ofițer FBI spune că perchezițiile ar avea legătură cu documente din Arhivele Naționale, luate de Trump și duse la locuința sa, potrivit rawstory.com. „Există un grad mediu spre înalt de certitudine că percheziția este legată de cazul documentelor din Arhivele Naționale… Am ajuns la punct în care agenții FBI au convins un judecător că au dovezi ale comiterii unei infracțiuni”, spune fostul ofițer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Arhivele Naționale au arătat că au de recuperat 15 cutii cu documente, care conțin, între altele, scrisori de la Barack Obama şi liderul nord-coreean Kim Jong Un și pe care Donald Trump le-a luat cu el după ce a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021, notează Hotnews.ro, așa că au cerut o anchetă.

Populare

Recomandări

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...