vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții la casa lui Trump din Florida

FBI a făcut percheziții la reședința din Florida, Mar-a-Lago, a fostului președinte american Donald Trump. El susține că este supus unei “persecuții politice”.

„Naţiunea noastră trăieşte vremuri întunecate, frumoasa mea casă, Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, este sub asediu şi a fost percheziţionată şi ocupată de numeroşi agenţi FBI”, a declarat el într-un comunicat, informează Hotnews.ro, citând presa străină.

Potrivit sursei citate, un fost ofițer FBI spune că perchezițiile ar avea legătură cu documente din Arhivele Naționale, luate de Trump și duse la locuința sa, potrivit rawstory.com. „Există un grad mediu spre înalt de certitudine că percheziția este legată de cazul documentelor din Arhivele Naționale… Am ajuns la punct în care agenții FBI au convins un judecător că au dovezi ale comiterii unei infracțiuni”, spune fostul ofițer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Arhivele Naționale au arătat că au de recuperat 15 cutii cu documente, care conțin, între altele, scrisori de la Barack Obama şi liderul nord-coreean Kim Jong Un și pe care Donald Trump le-a luat cu el după ce a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021, notează Hotnews.ro, așa că au cerut o anchetă.

Politica