joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivalul Național de Folclor “Ponoare, Ponoare”, în Mehedinți

Festivalul Național de Folclor “Ponoare, Ponoare” și-a desemnat duminică seara laureații. Președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu a înmânat marele premiu talentatei artiste Nicoleta Crisante, care, din aprecierile juriului și ale publicului numeros, are un viitor promițător în folclorul reprezentativ al zonei Oltenia.

Îi felicit pe toți câștigătorii și participanții Ediției a XVI-a a Festivalului Național de Folclor “Ponoare, Ponoare”, un concurs important în calendarul evenimentelor de profil și care, de la an la an, devine tot mai apreciat. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Ponoarele și susținut de Consiliul Județean Mehedinți.

Ne dorim ca valorile autentice să intre în conștiința celor tineri și să fie promovate de artiștii mehedințeni reprezentativi, iar astfel de evenimente sunt un prilej bun de a îmbina educația, cultura și folclorul și de ce nu, să ne bucure sufletele, nouă, celor care participăm în calitate de spectatori!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Felicitări primarului comunei Ponoarele, Georgică Pătrașcu și tuturor celor care au pus umărul pentru ca ediția din acest an să fie una reușită, să strângă participanți din toată țara și spectatori din toată zona!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica