joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cum arată casa în care locuiește Raluca Bădulescu: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

„Dacă nu aș mai cumpăra acarete aș putea să cumpăr și casa asta”

Raluca Bădulescu locuiește temporar cu chirie într-un apartament din nordul Bucureștiului, în zona Pipera. Deoarece locuința sa este în proces de renovare, a optat să se mute temporar în alt imobil, pe care l-a și prezentat în fața camerei de filmat.

De câțiva ani, Raluca Bădulescu, jurat la emisiunea „Bravo, ai stil” de la Kanal D, deține o casă în București. În prezent, locuința sa se află în renovare, motiv pentru care vedeta s-a mutat temporar într-un apartament situat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

La provocarea unui tânăr de pe TikTok, Raluca Bădulescu și-a prezentat apartamentul pentru care plătește o chirie de 1.300 de euro. Turul virtual a început imediat, iar prima cameră prezentată a fost dormitorul, care l-a impresionat pe tânăr. Elementul care i-a captat imediat atenția acestuia a fost patul rotund al Ralucăi Bădulescu, pe care l-a găsit inedit. Ulterior, tânărul a remarcat un covor, dezvăluindu-se că este realizat din piele de ponei, conform Libertatea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turul apartamentului a continuat apoi în dressing, unde vedeta avea doar câteva haine de blană și câteva pereche de pantofi, dar și o geantă de la Louis Vuitton. Au mers apoi în bucătărie, care e mobilată în nuanțe deschise. Raluca Bădulescu și-a prezentat apoi și sufrageria, unde are o canapea și două fotolii, dar și un televizor. De acolo au mers pe terasă, care e destul de spațioasă.

„Plătesc chirie pentru că îmi redecorez casa de vreo 7 luni de zile. Plătesc 1.300 de euro pe lună. (…) Eu am televizor și merge în casă singur ca să fie o atmosferă. (…) Dacă nu aș mai cumpăra acarete aș putea să cumpăr și casa asta. Dar pe cealaltă parte de ce să stau în două case? Adică dacă aș lua și casa asta, care îmi place la nebunie, aș sta și aici, aș sta și la mine, unde să stau mai întâi.

Sau poate una aș închiria-o. Aș mai avea un venit pe lună, din venitul ăla aș putea să îmi cumpăr un acaret. E o chestie la care trebuie să te gândești în viață, dar apoi mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani să îmi cumpăr case. Aia pe care o am, aia rămâne, o redecorez acum cu auriu”, a declarat ea pe TikTok.

Politica