vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Muzeul Olteniei-partener al Comisiei pentru UNESCO

Muzeul Olteniei este singura instituție din județul Dolj care a câștigat statutul de Partener Instituțional al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, anunță președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile.

Potrivit acestuia, administrația județeană a depus, luna trecută, la UNESCO România dosarul pentru candidatura Muzeului Olteniei la statutul de Partener Instituțional al UNESCO România și, în urma evaluării, a fost obținut acest parteneriat.

„Votul de încredere acordat Muzeului Olteniei și parteneriatul cu UNESCO România ne onorează și reprezintă atât o formă de recunoaștere a investițiilor semnificative realizate de administrația județeană la nivelul Muzeului Olteniei, cât și susținerea și confirmarea valorii deosebite a activității muzeului în domeniul culturii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sub egida statutului de partener instituțional CNR UNESCO, Muzeul Olteniei va organiza expoziții emblematice cu instituții omoloage naționale și internaționale și va fi conectat la comunitatea culturală internațională, principiile și valorile UNESCO”, a declarat Cosmin Vasile.

Politica