vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu spune că Istvan Kovacs l-a furat: „Viciere de rezultat”

Update: Precizări ale Comisiei Centrale a Arbitrilor:

În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia. CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate Arbitrajul a decis rezultatul meciului dintre echipele din Craiova, pentru că toate cele trei goluri au fost marcate din penalty, iar una dintre loviturile de la 11 metri dictate în favoarea oaspeților a fost destul de controversată. Adrian Mititelu a sesizat acest lucru și l-a taxat dur pe arbitrul Kovacs, pe care l-a acuzat de viciere de rezultat”, se arată într-un comunicat al FRF.

VICIERE DE REZULTAT! Lucrurile se complica! Detin informatia ca arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul ca Bahasa NU A LOVIT mingea cu mana, prin urmare NU A FOST PENALTY! Desi a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a postat Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patronul de la FCU Craiova a continuat atacurile la adresa arbitrului, pe care l-a acuzat de furt pe față: „Nu ați văzut ce s-a întâmplat? Nu că pare, i-a atins direct capul! Marele arbitru de Mondiale, Istvan Kovacs, a dat un penalty inexistent. A dat un penalty care nu a fost. L-a lovit mingea direct în cap pe Bahassa. Pot trimite o mie de reluări E incredibil că și cu VAR avem acești arbitri români care vor să pară interesanți și să spună că au văzut ei faza foarte bine, fără să aibă nevoie de VAR. A picat tot derby-ul. În a doua repriză, Papp îi sare cu cotul în gură lui Compagno și dă galben. E incredibil, o să dau la toate ziarele din Europa să-l vadă acest arbitru. Ne-a omorât meciul! M-a furat pe față Istvan Kovacs. După ce ești condus cu 2-0 la pauză, două penalty-uri în două minute, normal că îți taie tot elanul. Ceea ce se vede pe VAR, nu se vede și pe reluările de la televizor. Probabil că i-a atins părul de pe mână. O fază de doi lei, cu o lovitură liberă de la 40 de metri distanță, dă el penalty fără să vadă VAR-ul. Cum să nu cred eu că e ceva dubios la mijloc? Oficialii mei urlă în gura mare de pe bancă ’uită-te la fază la VAR, băi omule’. Și nu se uită. Normal că îți taie picioarele”, a declarat Adrian Mititelu Jr, la ProSport Special.

Politica