vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi bărbați cu mandate de arestare, prinși de polițiștii doljeni

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Malu Mare, față de care autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost prins de polițiștii doljeni.

„Marți, 02 august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii şi punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă, de executare a pedepsei închisorii, sentinţe penale internare centru detenţie ori executare a mandatelor europene de arestare.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni – Post Poliţie Malu Mare au depistat pe raza comunei Malu Mare, un tânăr de 20 de ani, din localitate, față de care autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel în cauză a fost escortat și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Pe strada Aleea 2 Bechetului, din Craiova, un bărbat de 43 ani, din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, cu mandat de arestare emis de Judecatoria Hârlau a fost prins de polițiștii craioveni.

„De asemenea, poliţiştii în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat, pe strada Aleea 2 Bechetului, din Craiova, un bărbat de 43 ani, din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, față de care Judecatoria Hârlau a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice”, mai transmite sursa citată.

Politica