sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți. Lovit cu toporul, în trafic! Șoferul a fugit

Un bărbat de 70 de ani din Jidoștița, comuna Breznița Ocol, susține că a văzut un șofer lovind un pieton (acesta din urmă aflat în stare de ebrietate), după care făptașul ar fi fugit de la fața locului, nu înainte, însă, de a-l agresa pe martor.  

Conducătorul auto ar fi scos un topor, cu care ar fi lovit victima – un bărbat din sat, aflat cu animalele la pășunat. Victima povestește că ar fi încercat să își ducă animalele în altă zonă, însă șoferul ar fi crezut că încearcă să îl oprească din drum, scrie actualmehedinti.ro

„A dat cu toporul în mine, după ce a coborât dintr-o mașină de Anglia”, povestește bărbatul agresat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Tatăl meu spune că șoferul a vrut să dea cu toporul în el. Înainte să îl lovească pe tatăl meu, a acroșat un om și probabil, a crezut (când tatăl meu s-a dus să dirijeze vitele) că vrea să îl oprească.”, povestește fiul victimei.

La fața locului, a venit un echipaj al Ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Viața victimei nu a fost pusă în pericol. Oamenii legii au deschis, în acest caz, o anchetă, în urma căreia s-a stabilit că accidentul nu a existat, însă bărbatul, care a reclamat incidentul, este, într-adevăr lovit. 

„Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat, care nu a mai fost găsit la fața locului, cu privire la faptul că, în localitatea Jidoștița, s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului. La fața locului s-au7 deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier și polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bîrzii, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. Totodată, polițiștii au stabilit că în aceeași zi, un bărbat, de 70 de ani, din comuna Breznița-Ocol, în timp ce se afla pe DJ 607 B, în localitatea Jidoștița, a fost agresat de un bărbat care a coborât dintr-un autoturism. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. De asemenea, bărbatul a refuzat să formuleze plângere. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, în urma anchetei efectuate de oamenii legii. 

Agresorul a fost prins de oamenii legii și dus la audieri.

spot_img
spot_img

Politica