sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini furate cu numere false de înmatriculare

Un tânăr de 22 de ani, din comuna doljeană Vela, este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a poseda pemis de conducere, cu numere false de înmatriculare şi furt.

„În noaptea de 27/28 iunie a.c., ora 02:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Vela, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horia, din municipiul Craiova.

La controlul efectuat asupra autoturismului, în partea din față a fost identificat un număr de înmatriculare, iar în partea din spate un alt număr de înmatriculare, ambele aparținând altor autoturisme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul are atribuite numere provizorii de circulație, tânărul fiind bănuit că a sustras cele două numere de înmatriculare de la alte autoturisme, din municipiul Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt.

Politica