Concurs la ISU Vâlcea. Peste 70 de posturi vacante

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a anunțat că a început demersurile pentru scoaterea la concurs a 71 de posturi. Acestea au încadrare încadrare directă, sau sursă externă. Cele mai multe posturi sunt pentru soldați profesioniști și subofițeri.

„3 posturi de ofițeri : 1 post de ofițer specialist II în cadrul Inspecției de Prevenire – Avizare-Autorizare;1 post de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire – Avizare-Autorizare; 1 post de ofițer specialist II în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Comunicații.

Două posturi de subofițeri: 1 post de subofițer operativ principal în cadrul Centrului Operațional – Secretariat Tehnic Permanent;1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Comunicații;1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic – Protecția Mediului; 1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Financiar; 1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Resurse Umane – Încadrare-Gestiune Personal; 2 posturi de subofițer secretariat principal în cadrul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă; 16 posturi de conducători auto (autospeciale): Logistică: 1, Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea: 7, Garda de Intervenție Govora: 6, Stația Brezoi:1, Garda de Intervenție Grădiștea: 1″, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea. Instituțuia scoate la concurs și 45 de posturi de soldați profesioniști.

Anunţurile de concurs cu informaţiile necesare au fost publicate în data de 27.06.2022, pe site-ul www.isuvl.ro (secțiune Resurse Umane) şi la avizierul unităţii.

Populare

Recomandări