vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurs la ISU Vâlcea. Peste 70 de posturi vacante

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a anunțat că a început demersurile pentru scoaterea la concurs a 71 de posturi. Acestea au încadrare încadrare directă, sau sursă externă. Cele mai multe posturi sunt pentru soldați profesioniști și subofițeri.

„3 posturi de ofițeri : 1 post de ofițer specialist II în cadrul Inspecției de Prevenire – Avizare-Autorizare;1 post de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire – Avizare-Autorizare; 1 post de ofițer specialist II în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Comunicații.

Două posturi de subofițeri: 1 post de subofițer operativ principal în cadrul Centrului Operațional – Secretariat Tehnic Permanent;1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Comunicații;1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic – Protecția Mediului; 1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Financiar; 1 post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Resurse Umane – Încadrare-Gestiune Personal; 2 posturi de subofițer secretariat principal în cadrul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă; 16 posturi de conducători auto (autospeciale): Logistică: 1, Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea: 7, Garda de Intervenție Govora: 6, Stația Brezoi:1, Garda de Intervenție Grădiștea: 1″, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea. Instituțuia scoate la concurs și 45 de posturi de soldați profesioniști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anunţurile de concurs cu informaţiile necesare au fost publicate în data de 27.06.2022, pe site-ul www.isuvl.ro (secțiune Resurse Umane) şi la avizierul unităţii.

Politica