sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beți și drogați, la volan, pe străzile Craiovei

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Dolj. Unul era beat, iar altul drogat.

Astfel, sâmbătă, 25 iunie, polițiștii au prins un tânăr de 24 de ani, din comuna Întorsura, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu, din municipiul Craiova.

”Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică și era agitat a fost condus la Biroul Rutier Craiova unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de opiacee, acesta refuzând să-i fie prelevate mostre biologice.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se mai arată în comunicat.

Tot sâmbătă, polițiștii Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de opiacee, acesta fiind condus la o unitate medicală fiindu-i prelevate mostre biologice.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica