vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Să vină banii în Bănie: Rotaru poate încasa peste 1 milion de euro fără să facă nimic!

Patronul CSU Craiova nu vinde jucători, dar așteaptă să încaseze bani dintr-o înțelegere veche de-un an.

În vara lui 2021, Mihai Rotaru reușea să-l vândă pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane, cu un salariu de 1.1 milioane de euro pe an. CSU Craiova a primit 6.5 milioane de euro în schimbul său plus alte 600.000 de euro bonusuri. De asemenea, clubul din Bănie urmează să încaseze 20% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău.

Internaționalul român n-a rupt gura Istanbulului în prima stagiune în galben – roșu, iar venirea gloriei lui Galata Okan Buruk pe banca tehnică a echipei Cim-Bom-Bom nu se anunță de bun augur pentru jucătorul român. Potrivit publicației Akșamspor, Okan Buruk vrea să schimbe toată linia de mijloc a Galatei. Printre țintele sale se numără Oscar Valentin, de la Rayo Vallecano: „Parcă mă revăd pe mine când îl privesc jucând”. Directorul sportiv Cenk Ergün a demarat deja negocierile cu clubul madrilen, iar dacă transferul se face, „Cicâldău va fi vândut. Există interes pentru el din partea mai multor cluburi, dar în mod special din partea Fiorentinei”. Scriu cei de la Akșamspor.
Conducerea Galatei, după ce a plătit peste 6 milioane de euro pentru jucător vrea să recupereze o parte din sumă. Dacă-l vinde cu aceiași bani celor de la Fiorentina, 20% se întorc la Craiova, însemnând peste 1.2 milioane de euro care ar intra în conturile clubului lui Mihai Rotaru, fără ca acesta să miște un deget.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica