vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A crezut că și-a găsit iubirea vieții la doar 15 ani, dar a ajuns sa fie victima unui bătăuș

O fată din județul Dolj a fost victima unui concubinaj cu bătăi la doar 15 ani. Agresorul are 27 ani. Fata reușise să obțină un ordin de protecție. Tânărul nu mai avea voie să se apropie de ea. Nu s-a putut abține, iar acum a fost încătușat de polițiști.

„Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul, în dimineaţa zilei de 15 iunie a.c., ar fi intrat în curtea locuinţei fostei sale concubine, o adolescentă de 15 ani, din comuna Radovan, deşi faţă de acesta instanţa de judecată emisese un ordin de protecţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul este cercetat de poliţişti într-un dosar penal întocmit la data de 26 mai a.c., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, în sensul că la data de 22 mai a.c., cel în cauză ar fi agresat-o fizic pe adolescenta de 15 ani, fiind astfel emis de poliţişti un ordin de protecţie provizoriu şi ulterior, de către instanţa de judecată, un ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, prin care tânărul avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri faţă de adolescentă şi de locuinţa acesteia”, potrivit IPJ Dolj.

Miercuri, tânărul a fost depistat de poliţişti în faţa curţii locuinţei adolescentei şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Joi, 16 iunie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Politica