sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fără prefect la Colegiul Prefectural Dolj

Colegiul Prefectural al județului Dolj a fost convocat, luni dimineața, la sediul instituției. Daniela Barbu, prefectul de Dolj, a lipsit de la întâlnire, iar subprefectul Venera Popescu a luat cuvântul în ședință.

Cu o zi înainte, Daniela Barbu a anunțat faptul că nu mai dorește să continue în funcție, invocând motive personale. Membrii BPJ ai PSD Dolj au luat act de dorința acesteia și au votat, în unanimitate, ca propunere pentru funcția de prefect al județului Dolj pe Dan Diaconu.

Membrii Colegiului Prefectural au avut 3 puncte pe ordinea de zi: „Raport privind programul de măsuri pentru buna desfășurare a activităților pe durata sezonului estival 2022”; „Informare privind îndeplinirea misiunilor specifice de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Mihai Bravu Dolj în zona de competență, în anul 2021” și „Informare a Direcției Silvice Dolj privind istoricul împăduririlor efectuate la nivelul județului Dolj după anul 1990 și problemele actuale întâmpinate în derularea programelor proprii și naționale de împăduriri”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ședința a fost mai mult o formalitate, pe care liderii instituțiilor subordonate prefecturii au îndeplinit-o cu succes. Ținând cont de faptul că întâlnirea a avut loc după o noapte în care ploile au afectat întreg județul Dolj, Venera Popescu a explicat faptul că fost, în permanență, în contact cu distribuitorii de utilități, pentru a se asigura că aceștia intervin pentru reparații.

spot_img
spot_img

Politica