sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident pe DN6, în localitatea Ișalnița

Două autoturisme, conduse de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova și o femeie de 26 de ani din mun. Drobeta Turnu Severin, au fost implicate, în această dimineață, pe DN6, într-un accident în localitatea Ișalnița. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”În dimineața zilei de 23 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6, în localitatea Ișalnița, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova și o femeie de 26 de ani din mun. Drobeta Turnu Severin. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în afara părții carosabile unde a lovit două autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica