vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Copil căutat în canalul de irigații, la Cetate

Update/ Copilul, din Cetate, și un prieten al său, de 13 ani, s-au plimbat astăzi cu bicicletele în zona canalului de irigații. La un moment dat s-a așezat pe o dală a canalului, a alunecat și a căzut în apă. Speriat, prietenul său a cerut ajutorul unor persoane aflate în apropiere. Au încercat să-l caute în apă, dar nu l-au găsit și au sunat la 112. Echipajele ISU l-au scos din apă, fără suflare. S-a încercat resuscitarea, însă fără rezultat.

____

Update/ Copilul a fost găsit. Au fost începute manevrele de resuscitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„In urma cu putin timp echipajul de cautare salvare a scos din apa trupul copilului, acesta fiind predat echipajului de prim ajutor pentru acordarea manevrelor de resuscitare”-ISU Dolj

____

Un copil de 12 ani este căutat, la această oră, de echipajele ISU Dolj, într-un canal de irigație din comuna Cetate. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD.

„In acest moment se intervine pentru cautarea unui copil posibil innecat intr-un canal de irigatie din localitatea Cetate. Pompierii militari intervin cu 2 barci pneumatice, un echipaj SMURD. Din primele informati ar fi vorba despre un copil de 12 ani”, au transmis inițial reprezentanții ISU Dolj.

Ulterior s-au cerut ajutorul scafandrilor.

„Un echipaj de scafandri(2 subofiteri scafandri de la ISU Dolj si 4 subofieri scafandri de la ISU Mehedinti) se deplaseza la locul evenimentului.”-ISU Dolj

Revenim

Politica