marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Accident în fața parcului Romanescu

Un accident destul de grav s-a întâmplat luni seară, 9 mai, în fața Parcului „Nicolae Romanescu”, din Craiova. Din primele informații sunt victime. Potrivit imaginilor de la fața locului, este vorba despre un impact între un BMW și o motocicletă. A ajuns și ambulanța.

În această seară, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii din Craiova, a avut loc un accident rutier.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, la ieșire dintr-o stație peco, pe strada Unirii, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, motociclistul fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. Bărbații au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica