sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru îl compară pe Markovic cu Benzema

Jovan Markovic a reușit să marcheze 13 goluri și să dea două pase decisive în cele 38 de partide în care a evoluat, în acest sezon. Atacantul a debutat și al echipa națională a României, traversând în mod clar cea mai bună perioadă din carieră. Chiar dacă evoluțiile sale au fost oscilante, tânărul jucător este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, iar patronul de la CS U Craiova, Mihai Rotaru, are doar cuvinte de laudă la adresa vârfului.

Îl avem și noi pe Benzema al nostru. Markovic. Gândiți-vă că în acest moment, la primul sezon de Liga 1, el este golgheterul României. Dacă scoatem cele opt penalty-uri ale lui Tănase, Markovic este golgheterul real al campionatului”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena.

32 de meciuri, 18 goluri și șase pase a reușit Florin Tănase pentru FCSB în actuala stagiune. Chiar dacă alb-albaștrii au reușit să învingă și CFR și FCSB în acest play-off, Rotaru a transmis că nu se gândește la titlu, dar ia în considerare totuși locul doi. Totodată, finanțatorul formației din Bănie spunea că Markovic este un bun național și că va fi mult mai eficient pe viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost spectacol, sărbătoare, o senzație unică. Și anul trecut am bătut și FCSB și CFR Cluj. Anul ăsta continuăm tradiția. Vorbeam cu colegii mei. Mâine va fi o refacere foarte dulce. Când câștigi în minutul 96 e cel mai frumos lucru. Nu sperăm la titlu. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Credem în locul doi. Dacă băteam Voluntari, eram pe locul doi și eram noi pretendenți la titlu. Sunt sigur că cei de la Voluntari vor face tot posibilul să câștige cu FCSB. Vorbeam cu cineva de la Voluntari și spunea că o să o bată și pe FCSB și noi terminăm pe locul doi și ei (n.red. FC Voluntari), pe locul trei. Markovic este un bun național. Trebuie să avem grijă de el. Noi trebuie să fim primii care trebuie să avem grijă de el. Markovic s-a schimbat mult de nouă luni de zile. El consideră că a fost un restart. El nu este un jucător să dea 15 goluri pe sezon. El trebuie să dea 35 de goluri lejer. În fiecare meci a avut două-trei ocazii mari. Anul următor va fi altceva. Trebuie să vedem cauzele pentru care avem doar un candidat la președinție. Cârțu va fi primul care va câștiga titlul din postura de jucător, antrenor și, acum, președinte. Locul doi e important, dar Cupa este mai importantă. Nu mai trebuie să dăm baraj pentru cupele europene. E meciul sezonului”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special, după victoriile cu CFR și FCSB.

Politica