vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Un minor a ajuns la spital după ce a fost lovit de tramvai

Un copil în vârstă de 10 a ajuns la spital, în această dimineață, după ce a fost lovit de un tramvai. Accidentul a avut loc în apropierea intersecţiei străzilor Calea Bucureşti cu Fraţii Goleşti.

”La data de 28 aprilie a.c., ora 10.15, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea intersecţiei străzilor Calea Bucureşti cu Fraţii Goleşti, din municipiului Craiova, a avut loc un accident rutier”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit sursei, copilul era singur, a traversat strada în grabă, fiind lovit de tramvaiul aflat în mers.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment a fost implicat un tramvai ce se afla în mişcare şi un minor în vârstă de 10 ani, din municipiul Craiova, în calitate de pieton. În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, mai spun reprezentanții IPJ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica