sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezultate de excepție pentru cei 3 elevi din Craiova, la Olimpiada Națională – Aria curriculară ”Tehnologii”

Rezultate de excepție pentru cei 3 elevi din Craiova, Vișean Robert Mihăiță, Stănescu Viorel Alexandru, Eleva Andrei Cristina, la Olimpiada Națională – Aria curriculară ”Tehnologii”.

Colegiul Economic „Gheorghe Chițu” obține un rezultat de excepție la OLIMPIADA NAȚIONALĂ – ARIA CURRICULARĂ „TEHNOLOGII”-PROFIL SERVICII-DOMENIUL TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, prin elevul Vișean Robert Mihăiță, clasat pe primul loc. FELICITĂRI, în primul rând câștigătorului și tuturor cadrelor didactice implicate în pregătirea acestuia!!!

Colegiul ”Ștefan Odobleja” – LOCUL I la FAZA NAȚIONALĂ și PREMIUL SPECIAL: Felicitări lui Stănescu Viorel Alexandru de la clasa a XI-a E, calificarea TEHNICIAN ELECTRICIAN ELECTRONIST AUTO. ”Viorel este un elev cu care a fost o adevărată plăcere să lucram”. A obținut 92 puncte la proba scrisă și 100 de puncte la proba practică! Felicitări cadrelor didactice!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși ” Craiova – Eleva Andrei Cristina, clasa a XI-a, coordonată de dna. prof. Manea Cristina a obținut PREMIUL I – Olimpiada Națională – Profilul: TehnicDomeniul: Industrie Textilă și Pielărie

Politica