Rezultate de excepție pentru cei 3 elevi din Craiova, la Olimpiada Națională – Aria curriculară ”Tehnologii”

Date:

Rezultate de excepție pentru cei 3 elevi din Craiova, Vișean Robert Mihăiță, Stănescu Viorel Alexandru, Eleva Andrei Cristina, la Olimpiada Națională – Aria curriculară ”Tehnologii”.

Colegiul Economic „Gheorghe Chițu” obține un rezultat de excepție la OLIMPIADA NAȚIONALĂ – ARIA CURRICULARĂ „TEHNOLOGII”-PROFIL SERVICII-DOMENIUL TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, prin elevul Vișean Robert Mihăiță, clasat pe primul loc. FELICITĂRI, în primul rând câștigătorului și tuturor cadrelor didactice implicate în pregătirea acestuia!!!

Colegiul ”Ștefan Odobleja” – LOCUL I la FAZA NAȚIONALĂ și PREMIUL SPECIAL: Felicitări lui Stănescu Viorel Alexandru de la clasa a XI-a E, calificarea TEHNICIAN ELECTRICIAN ELECTRONIST AUTO. ”Viorel este un elev cu care a fost o adevărată plăcere să lucram”. A obținut 92 puncte la proba scrisă și 100 de puncte la proba practică! Felicitări cadrelor didactice!

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși ” Craiova – Eleva Andrei Cristina, clasa a XI-a, coordonată de dna. prof. Manea Cristina a obținut PREMIUL I – Olimpiada Națională – Profilul: TehnicDomeniul: Industrie Textilă și Pielărie

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...