marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anul 2023, Anul Ostaşului Necunoscut al României. Urmează ”manifestări cu tematică specifică” în școli, ambasade, biserici și ONG-uri

Guvernul Ciucă vrea să instituie anul 2023 drept ”Anul Ostaşului Necunoscut al României”, potrivit unui memorandum aflat pe ordinea de zi a ședinței executivului de miercuri. Ministerul Apărării propune ca ”manifestări cu tematică specifică” să fie oganizate în școli, biserici, ambasade, dar și în ONG-uri.

Propunerea vine de la Ministerul Apărării Naționale, condus de Vasile Dîncu, care a preluat ministerul chiar de la actualul premier Nicolae Ciucă, scrie g4media.ro

Ce va presupune acest eveniment? În primul rând, ”se va constitui un grup de lucru inter-instituțional la nivelul Guvernului, care va elabora un plan unitar al activităților”, potrivit memorandului citat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, școlile, instituțiile de stat, ambasadele, instituțiile de cultură, cultele religioase și ONG-urile vor organiza ”activități, manifestări și proiecte comemorative, științifice, cultural-educative şi alte acţiuni cu tematică specifică”, potrivit propunerii Ministerului Apărării. 

Memorandumul integral aici

Politica