vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Începe campania de informare și colectare de deșeuri electrice și electronice

Campania de educare, informare și colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice are loc, în Craiova, în perioada 15 – 16 aprilie 2022 și este organizată de primăria municipiului în parteneriat cu organizația ECOPOSITIVE și SC Ecotrans Danara SRL

Astfel, craiovenii se vor putea programa în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numerele de telefon: 0800444800 – Call Center sau 0752568092, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00 și online pe www.colecteaza.ro.

De asemenea, cetățenii vor avea la dispoziție și un punct de colectare, unde pot aduce deșeurile de echipamente electrice și electronice, situat în strada Nicolae Romanescu, nr. 112, clădirea C3, în incinta Lactido.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Logistica de colectare și preluare de la domiciliu, precum și degajarea deșeurilor colectate către spațiul de depozitare vor fi asigurate de către SC Ecotrans Danara SRL.

Ce se poate preda în cadrul acestei campanii?

DEȘEURI ELECTRICEaparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte.

  • Predă deșeurile electrice și poți câștiga la Tombola cu premii!

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 19.04.2022, ora 10:00.

Premiile puse în joc sunt:

  • 1 x Frigider
  • 2 x  Aspiratore
  • 10 x Șurubelniță electrică
  • 10 x Fier de călcat

Politica