joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe campania de Paște la Electroputere Mall

Electroputere Mall, cel mai mare centru comercial din Craiova, anunță începerea campaniei de Paște și invită clienții de toate vârstele să se îmbarce într-o călătorie plină de surprize și oferte.

Sute de vouchere oferite prin intermediul aplicației mobile EP Mall App

Începând cu data de 15 aprilie, prin intermediul aplicației mobile EP Mall App, clienții centrului comercial pot câștiga zilnic unul dintre cele 70 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare, folosind aplicatia  mobilă EP Mall. Voucherele de cumpărături câștigate pot fi folosite în toate magazinele partenere ale centrului comercial.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care nu au aplicația instalată, o pot descărca facil din App Store sau Google Play, pe dispozitive mobile de tip IOS și Android. Mai mult decât atât, cu ajutorul aplicației mobile EP Mall App, clienții centrului comercial pot fi în permanență la curent cu noutățile și campaniile desfășurate de centrul comercial și pot primi o serie de beneficii și informații în timp real.

Vânătoarea de surprize cu Electro Iepurașul

Campania de Paște organizată de Electroputere Mall nu îî va ocoli nici pe cei mici și va cuprinde o serie de activități interactive și pline de distracție.  Electro Iepurașul va fi gazda evenimentelor dedicate celor mici pe toată perioada campaniei și îi va invita pe aceștia să se aventureze în cea mai mare vânătoare de surprize din oraș.

Zilnic, între 15 și 23 aprilie, copiii se vor putea îmbarca în trenulețul distracției și vor avea ocazia să devină cei mai mari vânători de surpize. Cursele cu trenulețul Electro Iepurașului vor dura 20 de minute fiecare, iar îmbarcarea se va face din zona special amenajată în centrul comercial. Vârsta maximă pentru plimbarea cu trenulețul este de 12 ani, iar copiii sub vârsta de 8 ani vor trebui însoțiți de un adult.

Zeci de campanii promoționale și oferte speciale disponibile în magazine

În completarea campaniei de Paște organizată de Electroputere Mall, magazinele din centrul comercial desfășoară în această perioadă o serie de promoții. Astfel, cei care se pregătesc de cumpărăturile pascale și sunt în căutarea cadourilor potrivite pentru cei dragi, pot beneficia de reduceri și de oferte speciale.

Regulamentul campaniei, dar și detalii suplimentare despre evenimentele și ofertele pregătite de Electroputere Mall sunt disponibile în aplicația EP Mall App și pe site-ul www.electroputeremall.ro.  

Program Paște Electroputere Mall

Până pe data de 22 aprilie, inclusiv, programul de funcționare a centrului comercial se va desfășura conform orarului obișnuit, între orele 10:00 – 22:00.

Sâmbătă, 23 aprilie, Electroputere Mall va avea un program redus de funcționare, în intervalul 10:00 – 18:00, iar pe data de 24 aprilie va fi închis.

Hypermarketul Auchan va fi deschis zilnic în intervalul 7:00 – 22:00, până pe 22 aprilie, în ziua de 23 aprilie va avea program special de Paște între 7:00 – 18:00, iar pe 24 aprilie va fi închis.

Despre Electroputere Mall

Electroputere Mall este cel mai mare centru comercial din Craiova. Situat în apropierea centrului orașului, Electroputere Mall își întâmpină vizitatorii cu cea mai variată selecție de branduri, restaurante și spații pentru activități recreative și petrecere a timpului liber. Centrul comercial găzduiește un cinematograf VIP cu 7 săli de proiecție ultra-moderne, un food court cu peste 20 de restaurante, peste 120 de magazine cunoscute la nivel local și internațional, precum și un hipermarket Auchan. Electroputere Mall este parte a grupului francez Catinvest, care deține și administrează Electroputere Parc și o serie de alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea, Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța.

Pentru mai multe informații despre activitatea Electroputere Mall puteți accesa:

Website: www.electroputeremall.ro

Instagram: https://www.instagram.com/electroputeremall/

Facebook: https://www.facebook.com/electroputeremall.ro/

Politica