miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olimpicii din Târgu Jiu, felicitați de primar: „Iată de ce am insistat să investim în unitățile de învățământ”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de rezultatele pe care elevii din municipiu le obțin la concursuri foarte importante, la nivel național și internațional. Edilul spune că roadele investițiilor făcute în unitățile de învățământ sunt culese acum.

Rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Informatică pentru elevii Colegiului Național „Spiru Haret”! Ne-am obișnuit deja cu o adevărată concurență între colegiile și liceele din municipiul Târgu Jiu în obținerea de premii la concursuri foarte importante la nivel național și internațional. Acum este rândul celor de la „Spiru Haret”.Iată de ce am insistat să investim în unitățile de învățământ din municipiu. De altfel, Colegiul Național „Spiru Haret” a beneficiat de o serie de investiții consistente care au vizat inclusiv modernizarea și dotarea laboratorului de informatică. Și nu ne vom opri din a aloca sume importante pentru toate unitățile de învățământ pentru că ne dorim astfel de rezultate, ne dorim elevi foarte bine pregătiți care să beneficieze de clase și laboratoare dotate corespunzător”, a spus Marcel Romanescu.

Lista elevilor premiați și profesorii lor coordonatori:

Clasa a V-a: Loga Radu Ștefan – Mențiune și Medalie de Aur– prof. Flavius Boian; Loga Dragoș Gabriel – Medalie de Bronz – prof. Flavius Boian

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasa a VII-a: Țenchea Ștefania Natalia – Mențiune și Medalie de Aur – prof. Flavius Boian; Aniniș Adriana Catrinel – Mențiune și Medalie de Argint, calificare în lotul național de juniori – prof. Delia Dabelea; Loga Ana Natalia – Medalie de Bronz – prof. Flavius Boian.

Clasa a VIII-a: Stanciu-Țivlea Valentin Gabriel – Mențiune și Medalie de Argint – prof. Flavius Boian.

Clasa a X-a: Vasiluță Mihai Alexandru – Mențiune și Medalie de Argint – prof. Flavius Boian.

Clasa a XII-a: Popa Sebastian – Medalie de Argint – prof. Flavius Boian.

Politica