vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Vîlceanu și-a dat demisia de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Dan Vîlceanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, el fiind unul dintre apropiații lui Florin Cîțu.

“În urmă cu aproximativ o oră după finalizarea ședinței de Guvern mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru Nicolae Ciucă, așa cum am anunțat și în urmă cu câteva zile”, a spus Vîlceanu, într-o conferință la sediul Ministerului.

Vîlceanu a fost numit în funcția de ministru în cabinetul lui Nicolae Ciucă din noiembrie 2021.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și-a început cariera politică la PSD, fiind președinte al tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009. A trecut apoi la PDL Gorj, unde a avut funcția de secretar executiv în perioada 2011-2012 și pe urmă președinte al PDL Gorj între 2013 și 2015, scrie hotnews.ro Odată cu fuziunea cu PNL, Vîlceanu a rămas la șefia filialei liberale până acum. Mama sa, Elisabeta Vîlceanu, este asociat unic al firmei Trefo s.r.l., companie care a derulat doar în 2020 contracte de peste 1 milion de dolari cu companii de stat: CET Govora, Compania Locală de Termoficare Colterm, Complexul Energetic Hunedoara, Complexul Energetic Oltenia. La Trafo s.r.l., Dan Vîlceanu a ocupat funcția de director economic, potrivit propriului CV.

Politica