joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori anti-COVID, ca să vândă certificatele verzi celor care refuzau imunizarea

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Germania este suspectat de polițiști că s-a vaccinat împotriva COVID-19 de zeci de ori, pentru a vinde apoi certificatele de vaccinare celor care nu voiau să se imunizeze, însă aveau nevoie de acest document,

Bărbatul din orașul Magdeburg, din estul Germaniei, al cărui nume nu a fost dat publicității, s-ar fi vaccinat de 90 de ori, luni la rând, în centrele de vaccinare din statul Saxonia. Zilele trecute, însă, el a fost prins de polițiști. S-a întâmplat la un centru de vaccinare din Eilenburg, în Saxonia, unde s-a prezentat a doua zi consecutiv pentru o vaccinare cu COVID-19, scrie libertatea.ro care citează agenția Associated Press. Polițiștii i-au confiscat mai multe carnete de vaccinare și au început urmărirea penală, fără să îl aresteze.

Nu este cunoscută deocamdată starea de sănătate a bărbatului și ce impact au avut asupra lui vaccinările multiple, cu seruri de la diferite companii farmaceutice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția germană a efectuat multe percheziții în acest caz de falsificare a certificatelor de vaccinare. Clienții bărbatului erau persoane din Germania care au refuzat să se vaccineze anti-COVID, însă și-au dorit certificatele de vaccinare care le oferă acces la restaurant, club sau chiar la locul de muncă.

Politica