vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Video/Incendiu puternic lângă DE 70

Update/ Pompierii au reușit să stingă focul joi noaptea.

„Un incendiu izbucnit la o hala, în com. Ișalnița, unde au intervenit pompierii doljeni cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu violență la întreaga hala, fără a exista posibilitatea de propagare. În urma incendiului au ars hala în proportie de 100%, unelte agricole în valoare de 10.000 ron, materiale și instalații sanitare în valoare de 30.000 ron, calculatorul firmei și documentele contabile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scântei (coș, canal, burlan de fum necurățat de funingine).”- ISU Dolj

_____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un puternic incendiu a izbucnit la o hală din apropierea DE 70, în comuna Ișalnița. Pompierii intervin cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă.

În hală s-ar fi aflat mase plastice și cauciucuri.

Poliția atenționează participanții la trafic:

„Un incendiu se manifestă în aceste momente la ieșirea din municipiul Craiova spre orașul Filiași, la o hală de mase plastice.

Întrucât fumul dens a acoperit carosabilul, DN 6- E 79, conducătorii auto care tranziteaza zona sunt rugați să reducă viteza de deplasare și să circule cu atenție.

Polițiștii rutieri sunt în zona incendiului pentru prevenirea evenimentelor rutiere.”

Revenim

Politica